fredag, august 29, 2008

lørdag, august 23, 2008

Til den søde tand ..

Her er et site til folk, som har lyst til lidt sødt til kaffen .. usmagelige kage-kreationer fra hele verden :-)

http://cakewrecks.blogspot.com/

onsdag, august 20, 2008

Flot navn der

Danmark godkender total-overvågning uden debat ...

Tjah, endnu engang kører politikertoget for fuld kraft, men folk bliver jo ved med at vælge dem ...

http://www.computerworld.dk/art/47402?a=newsletter&i=1960

lørdag, august 16, 2008

Genial og næsten ufarlig løsning ...

... på et skilteophængningsproblem

torsdag, august 14, 2008

Blue-screen olympics ..

Jeg kan ikke finde ud af hvad der er sjovest, en Windows blue-screen under OL åbningen - eller at jeg kan åbne Office 2007 dokumenter med OpenOffice på Linux, som Winnie ikke kan åbne på sin Office 2003 ..

tirsdag, august 12, 2008

ACTA Aftale

Man må undres over beslutningsprocessen ...

søndag, august 10, 2008

Indlæg nr 100 :-)

Indlæg nummer 100, vil jeg bruge på at glæde mig over et par gode ting i verden. (jeg modtager ingen reklamepenge for min skamløse ros)

Fra ferien.
Bedste spisested på Færøerne:
Café Natur i Torshavn - ifølge mine unger er deres varme chokolade også uovertruffen.

Bedste spisested på Island:
Nielsens Café og Restaurant i Egilsstadir, og så talte tjeneren endda dansk. Et særsyn på Island.

På øl-fronten.
A World of Beer: Her kan man bestille abonnement, eller smagekasser. I juni fik jeg én af deres porter / stout smagekasser, som absolut kan anbefales. Indholdet varierer nok afhængig af hvad der er på lager, men når man nu er vild med de mørke øl - så er det toppen. En dejlig overraskelse var a der også var 2 stk. Allans Chili / Chokolade stout, som er special øl dedikeret til stifteren af mikro-bryggeriet Brøckhouse, Allan Poulsen. Øllen havde netop været omtalt i Danske Øl-Entusiasters blad, så det var dejligt at smage den.

Brygshoppen: Her har man specialiseret sig i Belgiske øl, og de har jo mange at vælge imellem. Også hos Brygshoppen har de abonnement og smagekasser, og jeg har fået et abonnement (af min søde kone :-) ) - her har jeg stiftet bekendtskab med deres sommerkasse, som også var et absolut positivt bekendtskab. Specielt vil jeg fremhæve Reinaert Triple og Grand Cru, med deres bløde og runde smag. Og så var der også et par Kasteelbier Rouge - øl med 10% kirsebær, ja det bliver ikke en favorit her på bordet. Jeg glæder mig allerede til næste kasse :)

Jeg har også et par podcasts, som jeg følger med i, og som jeg vil anbefale.
Cranky Geeks: John C. Dvorak er vært på 30 minutters show, med 3 gæster - kommenterer (og kritiserer) Tech-New fra ugen der gik.

TWIT (This Week in Tech): Leo Laporte er vært på et afslappet 1½ times program, der som regel har en humoristisk indfaldsvinkel til ugens historier fra teknologi verdenen. Gæsterne skifter fra gnag til gang, men blandt de faste er bl.a. John C. Dvorak og Jerry Pournelle (gamle skribenter fra BYte magazine), Wil Harris, Patrick Norton og Don Reisinger.

XPlay: Morgan Webb og Adam Sessler er værter på det daglige 5-6 minutters gaming show, som bringer anmeldelser og previews.

DR P1s Harddisken: DRs ugentlige teknologi magasin, holder i øjeblikket sommerferie - men vender snart tilbage mednye spændende indslag. Ca. 1 ime en gang om ugen.

Spørgehjørnet: Også en DR kreation, det ugentlige spørgeprogram hvor man får svar på en masse spændende spørgsmål. Desværre kun 30 minutter hver uge :-)

Håber der er noget I kan bruge ..

mandag, august 04, 2008

CHGP 2008 Samlingen

Så har jeg lagt mine billeder fra Copenhagen Historic Grand Prix på flickr, kan findes her :

http://flickr.com/photos/e-henriksen
Tjah, så er det nok på tide at komme op på de elektroniske barrikader igen ..

http://www.piratpartiet.dk/node/24

søndag, august 03, 2008

Den lille fan-boy