lørdag, april 26, 2008

Dagens happening

tirsdag, april 22, 2008

Vejen fra Outlook til Evolution

Efter at have skiftet til SUSE Linux, vil jeg også gerne have mit e-mailarkiv overført, det er jo nærmest en del af ens historie der ligger gemt der.

Som andre har skrevet, går den 'officielle' vej fra Outlook til Evolution via Mozillas Thunderbird mail program. Desværre er der et par hurdles, som skal overvindes. F.eks. at Thunderbird har en tendens til at gå ned når den importerer fra Outlook, og den konverterer HTML mails til ren tekst.

Efter noget søgen lykkedes det mig at finde en genvej, omvej - whatever .. som jeg sidder og prøver lige nu. Vejen hedder dermed Outlook -> Outlook Express -> Thunderbird -> Evolution.

Derfor - på med Outlook Express, som jeg havde afinstalleret for år siden. Start den op, og importer mails fra Outlook, derefter startes Thunderbird, og man vælger at importere mails fra Outlook Express. Når dette trin er overstået, kan du flytte din Thunderbird mappe over så den kan ses fra Linux, og importere den i Evolution :-)

Bemærk at importen i Evolution skal være i Berkeley Mailbox (mbox) format, det kan være den næste hurdle hvis man ikke lige ved det :-)


For at thunderbird importeren skal køre ordentligt, må der ikke være mapper der indeholder blanktegn eller danske karakterer ...

Se også her :

Moving Email from Outlook to Thunderbird

Importing email from Outlook 2003 pst file

søndag, april 20, 2008

Skyggen i skoven...

mandag, april 14, 2008

Byens nye port

søndag, april 13, 2008

Forår i Danmark

Forår igen

mandag, april 07, 2008

Hold dog kæft ...

Her er plads til en anbefaling af en blog, det er længe siden jeg har klukket af grin mens jeg har siddet og læst

 

http://jegsagde.blogspot.com/